Kwakkelen of stuiter, stuiter?

22 feb 20190 Reacties

Jeetje, wat een bizarre dag is dit!

Zo gek hoe je heen en weer geslingerd kunt worden tussen allemaal verschillende gedachten en gevoelens.

Afgelopen woensdag had ik helemaal uitgedacht waar dit blog van vandaag over zou gaan. Ik wilde je heel graag vertellen over hoe ik het doe, al meer dan twee jaar niet ziek zijn. En ik niet alleen, nee mijn hele gezin is al meer dan twee jaar niet ziek geweest. Ik wilde je allemaal handige tips geven en ik wilde er natuurlijk ook een beetje mee pronken, ha, ha.

Maar donderdag stond ik op met een vreselijk naar gevoel in mijn buik. Nadat ik de boodschappen had gedaan plofte ik op de bank en had nergens meer zin in. Ik had buikpijn en een raar gevoel in mijn hoofd. “Nee hè!,” dacht ik ” die griep gaat mij niet te grazen nemen…..toch?” Een gezellige afspraak met een vriendin heb ik afgezegd en gisteravond lag ik na een gezonde maaltijd en een heet bad heel vroeg in mijn bed.

Vanmorgen, de dag van het blog.

Ik baalde zo dat ik me niet lekker voelde.
Ik wilde zo graag dat blog schrijven met mijn tips.
En nu kreeg ik toch dit ‘ziekachtige` gevoel voor mijn kiezen.

Vandaag staat er echter veel op mijn programma en al die mensen kan ik niet teleurstellen, dus hup douchen, leuke kleren aan, make-upje op en gaan!

Eerst ben ik even een stuk met de hond gaan lopen, lekker die frisse wind om mijn duffe hoofd. Eenmaal binnen heb ik een heerlijk kopje koffie voor mezelf gemaakt, de computer opgestart en Skype aangezet, klaar voor een afspraak met mijn VA (Virtual Assistant, ze helpt me met het maken van prachtige webpagina’s, zij giet dit blog over twee weken weer in een mooi jasje voor op mijn website. Dank je wel Marja :))

En toen gebeurde het.

We waren samen prachtige plannen aan het maken voor mijn praktijk. Aan het begin van het gesprek voelde ik me nog niet zo lekker maar na en halfuur brainstormen voelde ik mijn energie terug komen. Ik kreeg zoveel zin om aan de slag te gaan. Ik had helemaal geen tijd meer om er aan te denken dat ik me niet lekker voelde. Ik stond helemaal te stuiteren.

Ik ga je nog niet te veel verklappen maar na de Sprankel Challenge die op 19 maart begint, ga ik iets geweldigs lanceren.

Oh ik kan niet wachten!!!

Doe je trouwens al mee met de Sprankel Challenge?
Doen hoor, het gaat echt super gaaf worden. (Check hier mijn pagina trouwens ook door Marja gemaakt, ha, ha!)

Na het gesprek met Marja ben ik gelijk aan jou gaan schrijven.
Gewoon vanuit mijn hart, gewoon even schrijven aan jou wat er in mij opkomt.
En nu ik dit terug lees zie ik, terwijl ik een slokje van mijn water neem en een lekkere koek verorber, dat ik toch een blog heb geschreven over hoe ik het doe om al meer dan twee jaar niet ziek te zijn.

Zie je mijn tips?
Kun jij tussen de regels door lezen?

Ik wens je een heerlijk en gezond weekend toe.
Zorg goed voor jezelf!

Liefs,
Anke

Wil je, net als mijn volgers, direct mijn mail in je mailbox en niet twee weken later op mijn site of op Linked-in lezen? Schrijf je in en je komt dan op mijn volgerslijst te staan. Vanaf dat moment ben je altijd als eerste op de hoogte

Op 19 maart start ik weer met mijn prachtige Sprankel ChallengeDoe je mee?

PS Voel je vrij om dit bericht te delen met een vriendin waarvan jij denkt dat ze dit ook wel kan gebruiken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anke Tragter

Remedial Teaching
Kindertolk
Kindercoaching

Neem contact op

T 0573-256770 / 06-49841642
M mail@anketragter.nl

Gegevens

Dollehoedsdijk 13

7244 RM Barchem