Zo zet je je innerlijke lichtje aan

8 nov 20200 Reacties

Ik zit hier met mijn laptop in het zonnetje. 

Wat was het een prachtige ochtend toen ik vanmorgen met mijn hond tussen de weilanden door liep. Er lag een laagje rijp over de velden, de zon was net op en er hing een mysterieuze nevel, adembenemend. 

Even was alle onrust die ik al een tijd voel weg. Even voelde ik dat het eigenlijk allemaal niet zoveel uitmaakt. Ik was even in het moment, heerlijk. 

Nu zit ik hier eindelijk weer te schrijven aan jou en ik voel weer al die onrust in me, heb jij dat ook? 

Alles wat ooit normaal was is nu anders, nog steeds. De hele wereld is van slag en ik voel de spanning.  

Hoe tem je je geest met al die ruis? Hoe zorg je ervoor dat je je niet laat meeslepen in alle ellende om je heen. Hoe blijf je je fijn voelen terwijl er een winter voor de deur staat waarvan we niet weten hoe hij zal verlopen. 

Stel jezelf eens voor. 

In het midden van een hele mooi warme en fijn voelende bol van licht. 

Wat heb jij nodig om je fijn te voelen? Welke kleine dingen kun je voor jezelf doen zodat je in positieve energie komt en blijft? Denk daarbij aan verschillende kanten van jezelf. Ik weet bijvoorbeeld dat ik naar buiten moet om te wandelen en in de tuin te werken. Daarnaast heb ik water nodig, om lekker in te badderen. Ook heeft mijn geest uitdaging nodig. En ik houd van sporten en verbinding maken met anderen. 

Weet jij wat je nodig hebt? 

De komende tijd is het heel belangrijk je focus hierop te leggen. 

Want als jij je goed voelt zal je een positieve energie kunnen brengen in je gezin en in je werk. 

Focus je op die kleine mooie lichtbol, de rest is even niet belangrijk, dat komt wel weer. 

Liefs, 

Anke 

Heb je wat hulp nodig? 

Wil je graag met mij kijken naar hoe jij je innerlijke lichtje weer aan kunt steken? 

Mail me gerust. 

Ik kan je heel snel in verbinding brengen met jouw lichtknopje. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anke Tragter

Remedial Teaching
Kindertolk
Kindercoaching

Neem contact op

T 0573-256770 / 06-49841642
M mail@anketragter.nl

Gegevens

Dollehoedsdijk 13

7244 RM Barchem