Anke slaat door - Feel the Vibe 10 daagse

Doe je ook mee?

Vanaf 27 januari, 10 dagen lang, gratis inspirerende videolessen in je mailbox. Voor moeders die graag balans in hun leven willen en lekker in een positieve flow willen komen en blijven.

 

Doe je mee?

Het is mijn grote missie om zoveel mogelijk kinderen en ouders lekker in hun vel te laten zitten.
Zodat ze trots op zichzelf en elkaar kunnen zijn en vol vertrouwen.

Ik weet dat je van je kind houdt en ik weet ook hoe wanhopig je kunt zijn als ouder. Dat je snakt naar de uitgang van de vicieuze cirkel waar je in zit. 

Omdat je het nooit zo bedoeld hebt, maar ook omdat je nooit echt goed hebt geleerd hoe het ook kan (niemand krijgt er les in, helaas). Ik ken dat gevoel, de zorgen, het geworstel. Ik weet hoe zwaar en moeilijk het is om de moeder te zijn die je graag wilt zijn. Gelukkig ken ik ook de manier om uit deze situatie te komen. 

Laat me je meenemen naar een nieuwe manier. En het mooie is… het is echt heel eenvoudig. Kinderlijk eenvoudig.

Ik ben Anke en al op heel jonge leeftijd droomde ik van een gezin. Later bleek dat moeder worden in mijn geval niet vanzelfsprekend was. Het is uiteindelijk toch gelukt; mijn man en ik hebben twee prachtige kinderen uit China geadopteerd. Ze hebben me veel vreugde gegeven en me een trotse moeder gemaakt. Na de adoptie merkte ik hoe essentieel duidelijkheid, voorspelbaarheid, rust en structuur zijn voor kinderen en voor het hele gezin. Ik leerde creatieve en simpele oplossingen te vinden voor moeilijke situaties, want natuurlijk maakte ik die mee. Net als iedere moeder.

Ik heb geleerd dat het ALTIJD aan mij of mijn man ligt als er disharmonie in mijn gezin is. Door dit in te zien en te leren hoe ik anders met mezelf, mijn kinderen en de situatie om kan gaan, ziet het er thuis heel anders uit. Het wil niet zeggen dat het altijd harmonieus en leuk is, maar ik weet dat de oplossing altijd in me ligt. En als ik die toepas, is het zo anders. Echt …, dan gaat het beter, stukken beter. Die kans wil ik jou ook geven. Dat ben je waard en dat is jouw gezin waard.

Het is mijn grote droom alle moeders van Nederland die nu nog worstelen met de sfeer in huis, te helpen de sfeer in huis te verbeteren. Enorm te verbeteren! Zelfs zo, dat het gaat lijken op de situatie waar jij ooit van droomde…

In mijn praktijk heb ik al vele kinderen en ouders kunnen helpen. Door mijn ervaring als leerkracht, Remedial Teacher, Kindercoach, Kindertolk en mijn ervaringen als moeder, ben ik expert geworden in het doorbreken van oude patronen. Ik laat moeders hun eigen creativiteit en talent ontdekken. Waardoor ze de beste moeder kunnen worden die ze zijn.

 Leer van mij wat jij kunt doen om die moeder te zijn die je zo graag wilt zijn.

Ik ga alles geven, Anke slaat door – Feel the Vibe

Doe je ook mee?

Vanaf 27 januari, 10 dagen lang, gratis inspirerende videolessen in je mailbox. Voor moeders die graag balans in hun leven willen en lekker in een positieve flow willen komen en blijven.

 

Doe je mee?

Anke Tragter

Remedial Teaching
Kindertolk
Kindercoaching

Neem contact op

T 0573-256770 / 06-49841642
M mail@anketragter.nl

Gegevens

Dollehoedsdijk 13
7244 RM Barchem